We hebben het gehad over wat NIS2 is, waarom het belangrijk is, en de specifieke eisen die het stelt op het gebied van beveiligingsmaatregelen. Nu gaan we kijken naar hoe Actabyte jouw bedrijf kan helpen aan deze eisen te voldoen met onze NIS2 as a Service.

Wat is Actabyte’s NIS2 as a Service?

Actabyte’s NIS2 as a Service is een complete oplossing voor het voldoen aan de NIS2-richtlijn. We hebben een team van cybersecurity-experts die klaarstaan om jou te helpen bij elke stap van het proces, van het implementeren van de vereiste beveiligingsmaatregelen tot het opstellen van beleid en procedures en het verhogen van de bewustwording binnen jouw organisatie.

Hoe kan Actabyte me helpen met NIS2?

Actabyte kan je helpen met de volledig implementatie van NIS2 richtlijnen. Hier zijn een paar manieren waarop wij jou kunnen helpen met NIS2:

Beveiligingsmaatregelen: We kunnen je helpen bij het kiezen en implementeren van de juiste beveiligingsmaatregelen voor jouw specifieke situatie. We hebben ervaring met alle soorten technologie en kennen de best practices voor het beveiligen van verschillende soorten systemen en gegevens.

Beleid en management: We kunnen je helpen bij het opstellen van een robuust en effectief beveiligingsbeleid, en we kunnen je ook ondersteunen bij het beheer ervan. Dit omvat het opzetten van procedures voor het omgaan met beveiligingsincidenten, het uitvoeren van regelmatige controles en audits, en het zorgen voor naleving van de NIS2-richtlijn.

Bewustwording: Een van de belangrijkste aspecten van cybersecurity is ervoor zorgen dat iedereen in jouw organisatie begrijpt hoe belangrijk het is en wat ze moeten doen om veilig te blijven. We kunnen trainingen en bewustwordingsprogramma’s aanbieden om dit te bereiken.